7 timmars sömn

Hejsan,
Inatt sov jag över hos min kompis julia tillsammans med anna och simon också. Vi skulle sett film typ hela natten men det blev bara Eragon. Sen låg vi och körde sanning och konka utan konka ;) Vid tre somnade jag och Julia och sov typ 2 timmar medans simon och anna försökte somna.. Sen var jag och julia klarvakna vid fem medans dom andra två sov... Sen sov vi 5 timmar till så 7 timmars sömn blev det inatt. Vilket gör mig rätt så trött nu.. Ska ta ett bad nu men skulle lägga in bilderna från inatt på datan så tänkte jag kunde skriva samtidigt. Lägger ut nån bild också.


Julia förstör hela bilden med sitt ben...


Simon tycker att jag ska kolla på filmen men jag vill sova...


Simon och anna :)Äntligen!Äntligen har jag fått upp min EMD-affich på väggen! Jag är ett stort fan av EMD, speciellt Erik som är min drömidol och har en av dom vackraste rösterna på jorden..
Jag vill för er som inte känner mig så bra klargöra att jag INTE är ett extremt fan. Skillnaden mellan ett extremt fan och ett stort fan är helt enkelt att extrema fans är extrema... Nej, jag skojar bara här är en top tre-lista:


Extremt fan..
  • ...Skriker som en galning så fort kändisen kommer på tal eller när man ser den.
  • ...Har hemmgjorda kläder med bilder och info om kändisen på.
  • ...Gillar oftast kändisen (när det gäller manliga kändisar) bara pga av utseendet.
Stort fan...
  • ...Vet att kändisen bara är en vanlig person som har ett vanligt liv men är ovanligt bra på någonting och behöver därför inte skrika halsen av sig.
  • ...Tycker att det räcker med att ha bilder på datan, väggen eller i plånboken. Inte på sig.
  • ...Är ett fan pga det kändisen gör eller har gjort och inte utseende.

Förlåt om det finns något extremt fan som läser men jag tycker bara att det är onödigt. Jag gillar inte EMD mindre bara för att jag inte är ett extremt fan.Inte som planerat..

Godmorgon,
idag skulle jag ha varit med två av mina kompisar, men det gick inte som planerat. Ciffe skulle tydligen spela tennis och Lisa skulle umgås med sin mamma.. Så nu är jag här helt själv och vet inte vad jag ska hitta på idag. Antar att jag får läsa i mina julklappsböcker (fick 5 men har redan läst ut en så 4 kvar..)
Det blir inte något längre inlägg nu för jag har som sagt inte gjort något och inget att göra.Fika hos Amanda :)

Hejsan,

(Hallon och blåbär, den bästa blandningen när det gäller pynt av glass!!)

Idag har varit en lite hektisk dag. Vaknade ju som sagt vid 7 och köpte kameran. Sen gick jag runt i huset och gjorde ingenting tills batteriet laddat. Fixade med kameran (som inte har något minneskort än, har beställt fårn internet. ) och kan bara ta 20 bilder med internminnet. Sen åkte vi till min kompis amanda och fikade på glögg och glass och hade det trevligt, sen hem och nu ligger jag här.
Det verkar kanske inte så hektiskt om man tänker efter, men med tanke på att jag bara sovit ca 5 timmar inatt känns det mer troligt.
Nu ska jag se davinci coden (stavning??) med mamma och sen blir det sängen :)Kamera :)

Ny dag,
Nytt regn,
Mer regn,
Mindre snö..
Och en NY Kamera

Vaknade 06.38 imorse (måste ställa väckarklockan på udda tider. Funkar inte med sånt som slutar på 0 eller 5, då kan jag inte somna..) och åkte då in för att köpa en kamera på elgigantens mellandagsrea. Mamma och jag ville inte stå i kö från 6, som många hade gjort så vi var lite nervösa att den skulle vara slut. Men det var den inte!

En sådan blev det:

Den ser lite rosa ut på bilden men den är röd.

Info:
Sony Cybershot Dsc W190 red
Köpt på elgiganten för 990:- på mellandagsrean.


Ny blogg

Hej,
Mitt namn är Beatrice, men ett av mina två mellannamn är Josefina. Jag älskar Josefina och tänkte därför kalla denna nya bloggen för just det. Eller nästan, FiinasteJosefina, var så nära jag kom!

Just nu är klockan sen och jag ska upp tidigt imorgon för att köpa en kamera på mellandagsrean så det blir inte något speciellt långt inlägg idag. Det kommer bli fler och längre, kan jag lova. Ska också fixa designen osv :)

Godnatt
Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0